In samenwerking:

CURSUSSEN EVENEMENTENVEILIGHEID & OPENBARE ORDE

In samenwerking met SBO, Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid, heeft Event Safety Academy de afgelopen jaren diverse cursussen ontwikkeld. Door deze vruchtbare samenwerking krijgen relaties van Event Safety Academy 10% korting op onderstaande cursussen. Het regelen van deze korting kan je helpen om akkoord te krijgen voor het opleidingsbudget. Je denkt immers mee om de kosten zoveel mogelijk te beperken. Maak er dus gebruik van! De kortingscode kan je aanvragen via onderstaand formulier.

Weet je niet wat je moet kiezen of bij je past? Neem met ons contact op! We zijn blij wanneer we jou kunnen helpen met een volgende stap naar succes!

In samenwerking:

CONGRES VEILIGHEID BIJ EVENEMENTEN

Op 28 november 2017 wordt het tweede congres georganiseerd over Veiligheid bij Evenementen. Klik hier voor meer informatie  over het programma, de sprekers en de excursie dit jaar. En vergeet niet de kortingscode aan te vragen.

Video: aankondiging congres 2016 met Klaas Wilting

SPREKERS CONGRES 2017

BELEIDSMEDEWERKER OPENBARE ORDE & VEILIGHEID

Beleidsmedewerkers openbare orde & veiligheid zijn de spin in het web van bestuur en veiligheid. Een belangrijke rol om alle ballen hoog te houden, het bestuur mee te nemen in de besluitvorming en voldoende af te weten van de inhoud van dossiers.

Klik hier voor meer informatie over de cursus.

DOCENTEN BELEIDSMEDEWERKER OPENBARE ORDE & VEILIGHEID

 • Ira Helsloot Hoogleraar Besturen van Veiligheid aan de Radboud Universiteit Nijmegen

  Voormalig hoogleraar Crisisbeheersing aan de Vrije Universiteit Amsterdam, expert op het terrein van crisisbeheersing en rampenbestrijding.

 • Rob Bats Burgemeester Winterswijk

  Oud-burgemeester van de gemeente Terschelling en voormalig burgemeester van de gemeente Haren ten tijde van project X.

 • Wat je zelden doet, doe je zelden goed.

  Menno van Duin Lector Crisisbeheersing

  Lector Crisisbeheersing bij het gezamenlijke lectoraat Crisisbeheersing van het Instituut Fysieke Veiligheid en de Politieacademie, medeoprichter van het COT Instituut voor Veiligheids- en Crisismanagement, richt zich al bijna 25 jaar op kennisontwikkeling en professionalisering op het terrein van crisisbeheersing en publiceerde het boek ‘van rampen leren’.

 • Bas Eenhoorn Nationaal Commissaris Digitale Overheid

  Voormalig burgemeester van de gemeente Alphen aan den Rijn ten tijde van het schietdrama, uitgeroepen tot beste bestuurder van 2011, schreef het boek “Drie minuten… een persoonlijk relaas over het schietdrama in Alphen aan den Rijn”

 • Jan Mans Informateur Limburgse gemeenten

  Voormalig burgemeester van de gemeente Enschede ten tijde van de vuurwerkramp en waarnemend burgemeester in de gemeente Moerdijk tijdens de nasleep van de brand bij Chemiepack Moerdijk

COÖRDINATOR EVENEMENTENVEILIGHEID

Word veiligheidsregisseur op uw evenement

Tijdens deze cursus leert u:

 • Met uw publieke en private partners de veiligheid te waarborgen
 • Diverse manieren om risico’s  op uw evenement in kaart te brengen
 • De belangrijkste wet- en regelgeving van evenementenveiligheid
 • Hoe om te gaan met grote massa’s bezoekers
 • inclusief praktijkcase Appelpop en Ziggo Dome

Lees hier meer over de opleiding.

Marit EldersSBO